Veelzijdig platform van enterprise-kwaliteit

Plan een vrijblijvende afspraak

Boomi integratieoplossingen voor jouw organisatie

Realtime integratie

Smelt de wirwar aan losse applicaties samen tot soepele, uniforme bedrijfsprocessen, cloud- én on-premise.

Master Data Management

Verbeter de kwaliteit van jullie stamdata en verhoog de effectiviteit van je organisatie.

EDI Management

Effectieve integratie met je leveranciers, distributeurs en afnemers o.b.v. traditionele EDI als nieuwere webservice protocollen.

API Management

Ontwerp, beveilig en schaal API’s voor connectiviteit over de gehele organisatie.

Wat is Boomi?

Boomi staat bekend als een geavanceerd low-code integratieplatform. Met een intuïtieve gebruikersinterface, volledig toegankelijk via je webbrowser, kunnen integratieflows moeiteloos worden gecreëerd. Dit platform voorziet in een breed scala aan connectoren die compatibel zijn met diverse applicaties, zowel in de cloud als on-premise, standaard- of op maat. Ook zijn er talloze technische connectoren beschikbaar om legacy- en maatwerkapplicaties naadloos te integreren.

Optimaliseer bestaande systemen en richt je tegelijkertijd op het moderniseren van je technologische infrastructuur, met het oog op het uitfaseren van verouderde technologieën. Ervaar zelf hoe moeiteloos integratie kan zijn met Boomi.

Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Zien is geloven, plan nu een gratis demo afspraak

Onze experts laten je graag kennismaken met de voordelen van Boomi. Hiervoor plannen we graag een afspraak met je in. We beantwoorden graag al je vragen!

Plan nu een vrijblijvende afspraak
Klantcase Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely

Het Nederlandse Tony’s Chocolonely heeft een missie: de chocolade-industrie vrij maken van slaven- en kinderarbeid. Het bedrijf werkt samen met duizenden cacaoboeren en tientallen toeleveranciers. Om die keten efficiënter, sneller en goedkoper te laten samenwerken, zorgde Appronto er met Boomi voor dat de vele softwaresystemen van het bedrijf geïntegreerd werden.

HBM Machines tilt systeemintegratie naar een hoger niveau met nieuwe interface

HBM Machines

Door de snelle groei van het bedrijf, groeide het IT-landschap van HBM Machines uit zijn voegen. Lees hoe Appronto een onderdeel van de oplossing was met een nieuwe integratie-interface.

Sibbing verbetert relatiebeheer en data-integratie met nieuwe iPaaS-oplossing

Sibbing

Beschikken over geïntegreerde data die te raadplegen is via al je systemen, is erg belangrijk in het digitale informatietijdperk waarin we nu leven. Het centraal beheren van relaties (klanten) op verschillende platformen was een grote uitdaging voor Sibbing, een financieel adviesbureau voor (para)medici. Om dit proces te verbeteren, bouwden Sibbing en Appronto een moderne iPaaS-oplossing op basis van Boomi-technologie.

“De bestaande manier van integreren (veelal FTP gebaseerd en batchgewijs) beperkt ons in de manier waarop wij met systemen onderling kunnen communiceren. Tijd dus te moderniseren en Boomi in combinatie met Appronto is als de ideale oplossing uit de selectie gekomen.”

Rick van Doorn
IT Manager bij Tony's Chocolonely

Plan een vrijblijvende afspraak