Support
voor jou

Neem contact op

We bieden diverse levels van support, variërend van Premium- tot 24 x 7 Support. Ongeacht je support contract hebben alle klanten toegang tot freshdesk waar je je hulpvraag kunt indienen.

Online Support

Loop je tegen iets complex aan? Meld het bij ons zodat we op zoek kunnen naar een simpele oplossing!

Wachtwoord vergeten?


Certified Support Partner Mendix

Deze status is door Mendix aan Appronto toegekend omdat wij beschikken over de juiste mensen, kennis, tools en processen om ook het beheer van Mendix-applicaties op het hoogste niveau uit te voeren. Uit deze benoeming blijkt dat klanten van Appronto 24/7 kunnen terugvallen op een gecertificeerde support- en beheerafdeling. We bieden diverse SLA’s, lees er snel meer over.

Boomi Certified

Een goede ICT-infrastructuur voor je Boomi omgeving is stabiel, schaalbaar en snel. De specialisten van Appronto zijn als geen ander in staat om jullie te adviseren. We bieden diverse SLA’s, lees er snel meer over.

Certified Partner Solace

Appronto is certified partner van Solace, een erkende specialist op het gebied van messaging software. Een mooie aanvulling op de Boomi- en Mendix-diensten die we al aanbieden en een uitbreiding van onze samenwerking met Solace. Dankzij de diensten en oplossingen van Solace wordt het nog gemakkelijker om organisaties te voorzien van een robuuste, flexibele en slimme integratie-architectuur.


Mendix Forum

Mendix heeft een zeer grote en levendige gebruikers community. In het forum zijn zeer veel zaken te leren danwel andere ervaren Mendix gebruikers te vinden die je kunnen helpen met je prangende vragen. Neem een kijkje op het Mendix Forum. 

Boomi Community

Boomi heeft een grote gebruikers community. Appronto is hier zeer actief. Heb je vragen? Het forum biedt vaak al een antwoord. En met een beetje geluk is het indienen van een support call dan niet meer nodig. Uiteraard kun je zelf ook vragen stellen. Dus neem gerust een kijkje op de Boomi community!

Solace Community

De technische community voor het bespreken van Solace PubSub + -producten, waaronder PubSub + Cloud, PubSub + Event Broker, PubSub + Event Portal, evenementgestuurde architectuur en ontwikkeling, beveiliging, microservices en meer! Neem een kijkje op de Solace community.