Onze low-code partners

Neem contact op

Wij zijn trots om te mogen samenwerken met de onderstaande low-code-experts. Met behulp van de beste disruptieve en innovatieve software leveren we altijd kwaliteit. Dat doen we snel, effectief maar vooral samen. We zijn graag partners die langdurig samenwerken en succes vooropstellen.

Mendix & Siemens

Mendix en Siemens

Wij zijn je Mendix-partner voor innovatieve weboplossingen en mobiele bedrijfsapplicaties, oplossingen die verbinden, automatiseren en integreren zodat jullie relevant en concurrentiekrachtig blijven in het digitale tijdperk. Sinds de overname door Siemens, in de zomer van 2019, maakt Mendix grote stappen in de industriële sector. Siemens koos voor de samenwerking met Mendix om hun leidende positie in de digitalisering van de industriële wereld uit te breiden en te versterken.

“Wij willen onze klanten niet alleen technologie aanbieden waarmee ze applicaties sneller en efficiënter kunnen ontwikkelen, maar ook het Siemens Xcelerator-portfolio uitbreiden en zo een ongekende schaalbaarheid en flexibiliteit voor onze klanten realiseren”, aldus Derek Roos, CEO van Mendix . “Als onderdeel van Siemens breiden we het Mendix-platform uit. Het doel: meerwaarde bieden aan onze industriële klanten door hen in staat te stellen waarde te halen uit hun gegevens, ongeacht of het werk nu plaatsvindt op een fabrieksvloer, in verschillende recordsystemen of in een buitendienstcontext.”

Onze Mendix expertise

“We zetten het Multi Experience Development Platform Mendix in zodat we software kunnen maken van hoge kwaliteit; sneller, beter en gebruiksvriendelijker dan via traditioneel ontwikkelen. We doen dit al jarenlang succesvol en onze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. We zijn partner of the year geweest en de MVP’s (Most Valuable Professionals) binnen onze organisatie zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen en roadmap van Mendix. Daarnaast stijgt onze NPS (Net Promoter Score) elk jaar en is het bewijs van de toewijding van onze mensen aan het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten.”

Lees meer

Mendix MVP sinds 2017 en helpt onze klanten om te winnen in een software gedreven wereld!

Pim van der Noll
CTO Appronto

Boomi

Boomi

Wij zijn een erkende Boomi-specialist. Ons team heeft brede integratie- en API-ervaring met onder andere ERP-systemen, e-commerceplatformen, databases en logistieke systemen. Daarnaast weten we van wanten op het gebied van master data management. Met behulp van het low-codeplatform Boomi kunnen wij razendsnel implementeren, veel sneller dan met welk ander platform dan ook. De winst zit hem in de handige gebruikersinterface, het gebruiksgemak en de vele opties die het platform biedt. Integratie is echt onze corebusiness! Wij kunnen alle soorten sofwaresystemen met elkaar verbinden: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze Boomi expertise

“Wij hebben gekozen voor het integratieplatform Boomi. Boomi biedt als nagenoeg enige platform op alle onderdelen low-code oplossingen: API Management, Workflow automatisering, App development, Master Data Management, EDI en traditionele integratie functionaliteit. Boomi heeft 1 uniforme gebruikersinterface. Boomi is heel krachtig qua functionaliteit en toch simpel qua gebruik. Boomi is laagdrempelig en snel aan te leren. Met Boomi kun je dus heel snel krachtige oplossingen bouwen. Kortom, Boomi biedt de functionaliteit en flexibiliteit die je als bedrijf nodig hebt om de IT-machine te laten draaien. Alleen zo kun je als bedrijf snel schakelen. Want daar gaat het uiteindelijk om: je wilt als bedrijf vooruit!

Lees meer

Nummer 1 in de internationale
Boomi Community

Sjaak Overgaauw
CTO Appronto

Solace & Appronto

Solace

Onze partnerovereenkomst met Solace, een erkende specialist op het gebied van event-drive architectuur, is een mooie aanvulling op de Boomi- en Mendix-diensten die we al aanbieden. Dankzij de oplossingen van Solace wordt het nog makkelijker om organisaties te voorzien van een robuuste, flexibele en slimme integratie-architectuur.

Solace software zorgt ervoor dat IT-systemen en applicaties eenvoudig, soepel en snel met elkaar communiceren. Gerenommeerde merken als SAP, Mercedes-Benz, Renault en de London Stock Exchange maken gebruik van de oplossingen van Solace.

Omnext

Wist je dat het leeuwendeel van de geteste applicaties (circa 96 procent) kwetsbaarheden heeft? Daarom zouden de kwaliteit en veiligheid van je applicaties altijd bovenaan de prioriteitenlijst moeten staan. Applicatiebeheer is een complexe specialiteit. Het is moeilijk om elk aspect van die specialiteit te beheersen zonder de juiste hulp.

Omnext & Appronto

Samen met Omnext geven we zowel managers als softwareontwikkelaars inzicht in de technische kwaliteit en risico’s van hun applicatie. Het platform analyseert automatisch de broncode of het model van je applicaties (low-code) en meet deze aan de hand van best practices uit de branche en de ISO-25010-norm voor softwarekwaliteit. Hiermee kun je de technische staat van je applicatie volledig geautomatiseerd volgen.