Veelzijdig
platform van
enterprise-
kwaliteit

Neem contact op

Data- & applicatieintegratie

De overstap naar de cloud heeft een ingrijpende impact op het steeds veranderende IT-landschap. Bedrijven geven aan dat integratie met hun huidige omgeving (inclusief verplaatsing van data & applicaties naar de cloud) de grootste uitdaging voor hen is.

Terwijl bedrijven hun data en applicaties naar de cloud verplaatsen, is integratie een van de grootste obstakels die ze tegenkomen. Integratie is de kern van het verbinden van mensen, systemen en partners behendigheid bevorderen; en je groei versnellen. Cloud-implementatie is een complex proces. De bestaande IT-infrastructuur is door de jaren heen bij veel bedrijven een opeenstapeling geworden van diverse applicaties, scripts en beveiligingsoplossingen. Wij begrijpen goed dat organisaties hiermee worstelen en helpen je hier graag mee!

Appronto heeft gekozen om het platform Boomi hiervoor te gebruiken, wij zijn niet alleen Boomi-expert, maar ook Certified Boomi Partner.

Over Boomi

Om effectief te voldoen aan veranderende eisen, heb je een flexibel platform nodig dat diepgaande connectiviteit mogelijk maakt binnen de organisatie en haar partner- en klantenecosysteem. Boomi levert een verenigd, veelzijdig platform van enterprise-kwaliteit dat alle voordelen van de cloud benut. Elk element van het platform is ontworpen voor gebruiksgemak en hoge productiviteit. We lossen de harde technische uitdagingen op, zodat je organisatie zich kan concentreren op het verbeteren van het bedrijf.

Boomi biedt met haar AtomSphere-omgeving een volledig cloudgebaseerde iPaaS oplossing met zeer veel mogelijkheden zoals on-premises en cloud integratie, API management, EDI en Master Data Management (MDM). Ontdek de mogelijkheden.

95%
Klanttevredenheid

12.000+
Klanten

97%
Renewal Rate

Zien is geloven, plan nu een gratis demo afspraak

Onze experts laten je kennismaken met de voordelen van Boomi. Hiervoor plannen we graag een afspraak met je. We beantwoorden al je vragen!

Plan nu een afspraak voor een demonstratie

Low code

Boomi is een low code integratieplatform. Integratie flows worden met een gebruikersvriendelijke userinterface gebouwd in je web browser. Boomi biedt connectoren voor veel verschillende applicaties, voor zowel cloud als on-premises. Het biedt ook veel technische connectoren om legacy- en maatwerkapplicaties te integreren.

Cloud of on-premises, standaard of maatwerk, alles kan worden geïntegreerd. Dat alles met hetzelfde, low code platform. Integratie is nog nooit zo makkelijk geweest! Koppel gegevens, applicaties, processen en mensen. Verbind bestaande systemen maar focus ook op het moderniseren van de technologische infrastructuur en elimineer oudere technologieën.

Connect

Zeg ja tegen snellere, eenvoudigere en efficiëntere integratie tussen business units, klanten en partners. Combineer gegevens en applicaties in je hybride IT-landschap om silo’s af te breken en de productiviteit te verhogen.

Transformeer

Bied meer bevredigende ervaringen door de kwaliteit en snelheid van interacties te verbeteren. Verander de manier waarop bedrijfs- en IT-functies samenwerken en creëer nieuwe manieren van werken met externe belanghebbenden.

Moderniseer

Leg de waarde van je bestaande applicaties en gegevens effectief vast, terwijl je de ontwikkeltijd verkort van maanden tot weken, de kosten verlaagt, de investeringen verlengt en de processen stroomlijnt om nieuwe applicaties te introduceren.

Innoveer

Stimuleer meer omzetgroei door het innoveren van nieuwe producten en diensten, ervaringen en bedrijfsmodellen. Sluit opkomende technologieën eenvoudig aan op je bedrijf en verhoog de omzetgroei.

12.000+ klanten

Met een “renewal rate” van 97% gebruiken klanten wereldwijd het markleidende platform van Boomi om hun inkomsten te verhogen, IT-uitgaven te verlagen, de tevredenheid van klanten, partners en werknemers te verhogen en de efficiëntie in hun ecosystemen te vergroten.

8 jaar

Gartner, een toonaangevend onderzoeksbureau op het gebied van informatietechnologie, noemt Boomi al acht jaar op rij leider in zijn rapport ‘Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service’.

“De bestaande manier van integreren (veelal FTP gebaseerd en batchgewijs) beperkt ons in de manier waarop wij met systemen onderling kunnen communiceren. Tijd dus te moderniseren en Boomi in combinatie met Appronto is als de ideale oplossing uit de selectie gekomen.”

Rick van Doorn
IT Manager bij Tony's Chocolonely

Boomi bestaat uit de volgende elementen

 • Integrate (Applicatie- en data-integratie)
  Verbind al je applicaties en gegevensbronnen in je hybride IT-landschap om gegevenssilo’s te ontsluiten en volledig te integreren.
 • Hub (Master Data Management)
  Synchroniseer en verrijk je data via een Master Data Management Hub zodat de gehele organisatie efficiënt en effectief met dezelfde kwalitatieve gegevens werkt.
 • Exchange (B2B / EDI management)
  Effectief integreren met je B2B-partnernetwerk – leveranciers, distributeurs en klanten – met behulp van zowel traditionele EDI als nieuwere webserviceprotocollen.
 • Mediate (API design & management)
  Boomi API Management ondersteunt de volledige levenscyclus van API’s in een hybride omgeving. Krijg volledige controle over je API’s en beheer eenvoudig een uniforme strategie die je API-behoeften afstemt op de integratieprocessen.
 • Flow (App ontwikkeling en workflow automatisering)
  Transformeer handmatige bedrijfsprocessen naar digitale, geautomatiseerde processen met flexibele bedrijfslogica en workflow mogelijkheden.

Boomi Platform

Kunnen wij je helpen?

Als gecertificeerd Boomi partner helpen wij onze klanten met het ontwerp, de implementatie, trainingen en beheer van Boomi projecten. Geïnteresseerd in Boomi?

Maak vandaag nog een afspraak met ons.