Test de kwaliteit van je integraties gemaakt in Boomi

Neem contact op

Een kwaliteitsanalyse van je Boomi integraties met Omnext

Wil je er altijd zeker van zijn dat jouw Boomi-integraties voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden? Dan heeft Omnext een aantal diensten die je in staat stellen om een gedegen kwaliteitsanalyse uit te voeren. Omnext heeft een objectieve test die grondig kijkt naar de kwaliteit van je integraties. Lees meer over de Omnext-diensten en wat ze voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Omnext Quality Analysis

De scan biedt je de mogelijkheid om gedurende een periode van minimaal een jaar regelmatig kwaliteitsanalyses uit te voeren op al je integraties gemaakt in Boomi. De analyses toetsen je Boomi integraties aan zogenaamde ‘industry best practices’ en elementen uit de ISO 25010-richtlijn voor softwarekwaliteit. Het primaire doel van de analyses? Een objectief, onafhankelijk en zo volledig mogelijk inzicht geven in de technische kwaliteit van de geanalyseerde integraties.
De analyse meet de technische aspecten van je Boomi environment en screent deze op eventuele pijnpunten en mogelijkheden. Op het dasboard krijg je een algehele risico score te zien, maar ook per proces op het gebied van maintainability, security, performance en reliability. Het laat je precies zien waar en hoeveel risico’s er in je Boomi processen zitten.

Doorlopend updaten

Voor Omnext is het belangrijk dat organisaties de set met best practices waaraan ze een omgeving toetsen, continu actueel houden en bijwerken. Om dit te realiseren maakt Omnext gebruik van input van Boomi-partners, opdrachtgevers en input uit de Boomi-community (gebruikers, ontwikkelaars en meer).

Bij Appronto kun je ook een eenmalige scan doen om te zien hoe goed de kwaliteit van je Boomi processen is doormiddel van de Omnext analysetool. Dit noemen we bij Appronto de Boomi APK – je ontvangt een rapport met de bevindingen van jouw Boomi-omgeving.
Als er nieuwe best practice checks komen, zullen we eerst een overzicht van de nieuw geïmplementeerde checks en hun impact met je delen, voordat we de wijzigingen in het Omnext Online Portal doorvoeren.

Een scan door Omnext levert je de volgende voordelen op

  1. Objectieve Kwaliteitsanalyse: Omnext voert een grondige kwaliteitsanalyse uit op al je integraties gemaakt in Boomi. Deze analyse toetst je integraties aan ‘industry best practices’ en elementen uit de ISO 25010-richtlijn voor softwarekwaliteit. Hierdoor krijg je een objectief en onafhankelijk inzicht in de technische kwaliteit van je Boomi integraties.
  2. Risico-identificatie: De analyse meet diverse technische aspecten van je Boomi-omgeving en identificeert mogelijke pijnpunten en risico’s. Op het dashboard ontvang je een algehele risicoscore, maar ook gedetailleerde scores per procesgebied, waaronder maintainability (onderhoudbaarheid), security (veiligheid), performance (prestaties) en reliability (betrouwbaarheid). Dit stelt je in staat om precies te zien waar en hoeveel risico’s er in je Boomi-processen zitten.
  3. Doorlopende updates: Omnext zorgt ervoor dat de set van best practices waaraan je omgeving wordt getoetst, continu actueel wordt gehouden en bijgewerkt. We gebruiken input van Boomi-partners, opdrachtgevers en de Boomi-community om ervoor te zorgen dat de analyses blijven voldoen aan de nieuwste normen en richtlijnen.
  4. Gedetailleerd rapport: Als resultaat van de scan ontvang je een rapport met de bevindingen van jouw Boomi-omgeving. Dit rapport biedt inzicht in de sterke punten en verbeterpunten van je integraties, waardoor je gericht kunt werken aan het optimaliseren van de kwaliteit en veiligheid van je Boomi-processen.
  5. Nieuwe best practice checks: Wanneer er nieuwe best practice checks worden geïmplementeerd, zal Omnext deze wijzigingen met je delen en hun impact bespreken voordat ze in het Omnext Online Portal worden doorgevoerd. Hierdoor blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunt je proactief aanpassingen maken aan je Boomi-integraties.

Kortom, een scan door Omnext biedt je inzicht, risico-identificatie en de mogelijkheid om de kwaliteit en veiligheid van je Boomi-integraties te verbeteren en up-to-date te houden volgens de nieuwste normen en best practices.

Onze andere Mendix modules

Document Generation for Mendix

Genereer en beheer snel & eenvoudig documenten o.b.v. Word templates welke naadloos integreren met Microsoft Word en je Mendix app.

Lees meer
Reporting for Mendix

Bouw snel en dynamisch rapportages & overzichten in je applicatie.

Lees meer
Virus Scan for Mendix

Controleer alle binnenkomende bestanden op malware, phishing, spam en andere kwaadaardige content.

Lees meer
Any Search for Mendix

Zorg ervoor dat gebruikers snel en makkelijk informatie in alle data en documenten vinden.

Lees meer
Omnext for Mendix

Wees er altijd zeker van dat jouw Mendix-applicaties voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden.

Lees meer
Data Protection for Mendix

Maak van elke Mendix-applicatie een veiligere plek

Lees meer

Wil je jouw Boomi-integraties scannen met de tools van Omnext, bijgestaan door de Mendix-ervaring en -expertise van Appronto?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Boek een afspraak rechtstreeks in