Mendix voor
industrie-oplossingen

Neem contact op

De ervaring van Appronto

Appronto beschikt over veel ervaring en kennis binnen het industriële segment. Appronto heeft volop ervaring met het digitaliseren van productieprocessen en is sterk in het integreren van IT met de businesskant van een bepaalde oplossing. In plaats van simpelweg te digitaliseren, kijkt Appronto goed naar hoe een proces verloopt. Wat wil je precies bereiken? Welke stappen en procesonderdelen kunnen efficiënter en effectiever? En wat moet het digitaliseren en moderniseren van een proces(onderdeel) uiteindelijk opleveren?

Appronto bouwt bovendien niet alleen de applicaties die ketenintegratie in de tijd van industrie 4.0 mogelijk maken; we leiden ook IT-teams op, zodat je zelf alle kennis en capaciteit in huis hebt om snel innovatieve applicaties te ontwikkelen en de slimme fabriek te managen.

Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Hulp nodig bij digitale innovatie?

Wil je ook digitaliseren om dingen beter, sneller en goedkoper te doen?

Maak een afspraak

Klantcases en oplossingen

In samenwerking met de systemen Mendix en Boomi biedt Appronto veelzijdige oplossingen voor bedrijven die actief zijn binnen de industrie. We tonen je een paar sprekende voorbeelden.

Het digitaliseren van processen – VDL

Voor de bekende Nederlandse autoproducent VDL heeft Appronto een complete softwarefabriek gebouwd. We hebben het bestaande applicatielandschap geoptimaliseerd en uitgebreid met een divers spectrum aan nieuwe applicaties. Daarbovenop hebben we een eigen software-ontwikkelteam van VDL Nedcar opgeleid in Mendix. Onder begeleiding van Appronto zal dit team uiteindelijk het kloppende hart gaan vormen van de low-codefabriek van VDL Nedcar. De belangrijkste winst? Het bedrijf is helemaal klaar voor een verdere digitalisering van zijn bedrijfs- en productieprocessen.

Mini

Ketenintegratie bij Secrid

Secrid, een Haags bedrijf dat mooie en innovatieve portemonnees maakt, gebruikt meerdere systemen en databases die aan elkaar gekoppeld moeten worden. Het bedrijf heeft bovendien een portfolio met zeer specifieke producten die lastig te vangen zijn in een standaard software-oplossing. Secrid heeft ook grote aantallen toeleveranciers die worden gemanaged in Mendix.

Met behulp van Mendix en Boomi heeft Appronto voor Secrid een leveranciersportaal gebouwd. Dit portaal is hét platform dat Secrid en zijn leveranciers helpt om beter samen te werken. Hoe? Door de voorraad en planning transparanter te maken voor alle partijen. Door continu inzichten, informatie en kennis te delen, ontstaat er uiteindelijk één keten en één universele versie van de waarheid.

De slimme fabriek van Weener Plastics

Weener Plastics is een gerenommeerde, wereldwijd opererende producent van gespuitgiete kunststofverpakkingen. Voor dit bedrijf heeft Appronto een applicatie ontwikkeld die medewerkers zaken uit handen neemt die vroeger veel tijd en mankracht kostten. Denk aan het opstellen aanpassen van insteloverzichten of het maken van een transportaanvraag. Een belangrijke stap op weg naar procesoptimalisatie! Daarnaast hebben we binnen het bedrijf een eigen IT-team opgeleid dat in staat is om zelf innovatieve applicaties te bouwen. Het uiteindelijke doel: het creëren van een innovation factory die in de nabije toekomst nog meer slimme systemen oplevert.