Versnel
applicatie
-ontwikkeling
met Mendix

Plan een vrijblijvende afspraak

De voordelen van Mendix

No code en low code in één

Ontworpen voor diverse ontwikkelaars, met of zonder code kennis.

Visuele ontwikkeling

Intuïtieve ontwikkeling met ingebouwde samenwerking om snel te creëren wat het bedrijf nodig heeft.

Ongeëvenaarde Time to Value

Behaal sneller resultaten.

Cloud native architectuur

Best-in-class technologie, dus je bent klaar voor de toekomst.

Open en uitbreidbaar

Platform-API’s, model-API’s en SDK’s voor uitgebreide uitbreidingsopties.

Multi-channel apps

Bouw applicaties één keer en draai ze overal, zonder meerdere tools en codebases.

Wat is Mendix?

Mendix is een softwareplatform waarmee je op grote schaal mobiele en webapplicaties kunt bouwen en verbeteren. Het van oorsprong Nederlandse bedrijf, inmiddels overgenomen door Siemens, is uitgegroeid is tot één van de bekendste low-codeplatformen ter wereld. Door het centreren van modelgebaseerd ontwikkelen en het bieden van uitgebreide ondersteuning, worden niet-formeel geschoolde ontwikkelaars, ook wel ‘citizen developers’ genoemd, beter betrokken bij de bouw van applicaties. Dit is een positieve ontwikkeling om het tekort aan programmeurs aan te pakken.

Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Zien is geloven, plan nu een gratis demo afspraak

Onze experts laten je graag kennismaken met de voordelen van Mendix. Hiervoor plannen we graag een afspraak met je in. We beantwoorden graag al je vragen!

Plan nu een vrijblijvende afspraak
Urban Arrow - Klantcase

Urban Arrow

Met de nieuwe Europese dealerportal slaagt fietsmerk Urban Arrow erin om de communicatie met dealers te optimaliseren. De dealers hebben direct inzicht in alle productinformatie en levertijden, kunnen bijbehorende accessoires bestellen en zien in één overzicht alle afgehandelde en openstaande orders.

Weener klantcase header

Weener Plastics

Het ERP-systeem van Weener Plastics bleek te veel verouderd om nieuwe toepassingen goed aan te kunnen. Het low-codeplatform van Mendix bracht de oplossing. Appronto bouwde een aantal nieuwe applicaties waarmee Weener Plastics veel efficiënter, sneller én goedkoper kon werken.

Collin Crowdfund (canva)

Collin Crowdfund

Collin Crowdfund koppelt duizenden ondernemers en investeerders aan elkaar op zijn investeringsplatform. In minder dan zeven maanden bouwde Appronto deze ‘mini-bank’ met low-code technologie van Mendix.

“Ik zou Appronto zeker aanbevelen en vooral de kwaliteit die ze leveren, het persoonlijk contact en het niveau van de ontwikkelaars. Het zijn geen junior ontwikkelaars, het zijn allemaal senior ontwikkelaars met heel veel ervaring in Mendix. Het zijn analytische personen en dat helpt echt de kwaliteit van de applicatie vooruit.”

Steven Donselaar
Directeur Autohopper

Plan een vrijblijvende afspraak