Elke klant is
uniek

Neem contact op

Samenwerken met onze klanten is belangrijk voor ons

Business en IT zijn in steeds hogere mate geïntegreerd. De dienstverlening en de innovatie van jullie organisatie zijn steeds vaker IT-gedreven en de eisen welke hieraan worden gesteld zijn steeds hoger. Appronto helpt je om mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Wij helpen ondernemingen bij het optimaliseren en innoveren van hun digitale transformatie met inzet van onze kennis en ICT systemen.

Secrid

"We zijn op dit moment bezig met ons grootste ICT-project ooit. Daarvoor gebruiken we Mendix voor de applicatie en Dell Boomi voor de integratie."

Collin Crowdfund

"Ik heb zelf in die tijd wel eens genoemd dat we in een periode van een half jaar een hele bank hebben gebouwd. Het is belangrijk om dat te doen met techniek die daar ook geschikt voor is en dat is met Mendix het geval."

Tony’s Chocolonely

"Het probleem wat wij hadden met onze bestaande oplossingen is dat het gebaseerd was op oude technologie en ook niet schaalbaar was. We waren niet in staat om heel snel nieuwe systemen aan te haken en met nieuwe klanten en leveranciers te communiceren."

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

"In 2016 hebben we bij NHG de keuze gemaakt om van meerdere systemen naar één systeem over te gaan. Toen zijn we op zoek gegaan naar een platform en een partij die daar ons bij kon helpen om te implementeren en toen zijn we uitgekomen bij Mendix en Appronto. Appronto voldeed aan alle eisen die wij stelden."

Autohopper

"We hebben bewust voor Mendix gekozen, omdat het een heel schaalbaar programma is. Wij vinden het erg prettig dat er snel ontwikkeld kan worden en dat het heel erg connectable is met andere systemen."

Aurum Brothers

"Op het moment dat het niet standaard in een ERP-systeem te bouwen is of als je integratie wilt gaan doen met meerdere systemen, dan kan Appronto daar zeker een goede rol in vervullen. Zeker ook, omdat ze van die onderliggende systemen heel veel kennis hebben."

Met wie we graag samenwerken

Tony's Chocolonely

“Wat ik heel erg prettig vind aan de samenwerking is de “down-to-earth” communicatie, wij houden ervan om heel transparant te zijn als bedrijf, we steken weinig moeite in de kleine lettertjes van de contracten, we gaan een relatie aan op basis van vertrouwen en dat zie ik ook heel erg terug in de manier waarop Appronto met ons omgaat.”

SECRID

“Het meest waardevolle aspect van de dienstverlening van Appronto is de combinatie van professionaliteit, ervaring en technische kunde. Zowel voor Dell Boomi als het Mendix platform zijn ze echt top level, wat inhoudt dat we op businessniveau heel goed met ze kunnen schakelen, maar dat ze ook de technische skills hebben om alles wat je vraagt op een snelle manier op te leveren.”

BKD

“Appronto heeft de BKD geholpen bij het overzetten van backoffice- en frontofficesysteem naar Mendix en het opleiden van een intern ICT-team. Het meest in het oog sprint de unieke expert kennis op het vlak van Mendix en het transformeren van een traditionele werkwijze naar een SCRUM / agile werkwijze. Dit levert voor de BKD een snelle en flexibele werkwijze en een hoge medewerker tevredenheid op.”

ING

“Oplevering van dit nieuwe systeem zou niet mogelijk zijn geweest zonder Appronto en het Mendix Platform. De complete oplossing is op tijd gelanceerd en vanwege de iteratieve aanpak was het mogelijk om gemakkelijk nieuwe requirements toe te voegen. We zullen doorgaan met het uitbouwen van het systeem met Mendix”

Collin Crowdfund

“Het platform dat wij met Appronto gebouwd hebben heeft ons opgeleverd dat wij inmiddels een investeerdersbestand van ruim 17.000 investeerders hebben, meer dan 650 bedrijven hebben gefinancierd voor bijna 150 miljoen euro, met 20 medewerkers hier vanuit Oisterwijk op ons kantoor de markt bedienen. We noemen onszelf de kwalitatieve nummer 1. We zijn één van de grootste crowdfundplatformen van Nederland en best succesvol als ik het zelf mag zeggen.”

Autohopper

“Ik zou Appronto zeker aanbevelen vooral om de kwaliteit die ze leveren, het persoonlijk contact en het niveau van de ontwikkelaars. Het zijn geen junior ontwikkelaars, het zijn allemaal senior ontwikkelaars met heel veel ervaring in Mendix. Het zijn analytische personen en dat helpt echt de kwaliteit van de applicatie vooruit.”

Aurum Brothers

“Er zijn een aantal zaken ontwikkeld: enerzijds het productiegedeelte. De order komt binnen via de webshop en wordt hier geassembleerd en geshipped naar de klant toe. Met één druk op de knop wordt zowel het pakketje aangemeld bij FedEx als het label afgedrukt en dat scheelt ons gewoon 3 Fte’s!”

NHG

“Toen we live gingen met de eerste versie van het product was dat echt bizar, het overtrof onze verwachtingen. Een onderdeel van het NHG product is de NHG toets, waardoor je van tevoren onze regelgeving controleert of je recht hebt op NHG. Die toets hebben wij via een webservice ontsloten, die wordt dus ook gebruikt door allerlei ketenpartners en in de eerste weken is de toets al miljoenen keren aangeroepen en dat overtrof echt al onze verwachtingen.”

Bel voor meer informatie met 085 800 0045
Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Kopje koffie?

We vertellen graag over wat we allemaal voor onze klanten gedaan hebben en wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen.

Maak vandaag nog een afspraak!