Elke klant is
uniek

Neem contact op

Samenwerken met onze klanten is belangrijk voor ons

Business en IT zijn in steeds hogere mate geïntegreerd. De dienstverlening en de innovatie van jullie organisatie zijn steeds vaker IT-gedreven en de eisen welke hieraan worden gesteld zijn steeds hoger. Appronto helpt je om mensen, processen en technologie met elkaar te verbinden. Wij helpen ondernemingen bij het optimaliseren en innoveren van hun digitale transformatie met inzet van onze kennis en ICT systemen.

Secrid

"We zijn op dit moment bezig met ons grootste ICT-project ooit. Daarvoor gebruiken we Mendix voor de applicatie en Boomi voor de integratie."

Collin Crowdfund

"Ik heb zelf in die tijd wel eens genoemd dat we in een periode van een half jaar een hele bank hebben gebouwd. Het is belangrijk om dat te doen met techniek die daar ook geschikt voor is en dat is met Mendix het geval."

Tony’s Chocolonely

"Het probleem wat wij hadden met onze bestaande oplossingen is dat het gebaseerd was op oude technologie en ook niet schaalbaar was. We waren niet in staat om heel snel nieuwe systemen aan te haken en met nieuwe klanten en leveranciers te communiceren."

Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

"In 2016 hebben we bij NHG de keuze gemaakt om van meerdere systemen naar één systeem over te gaan. Toen zijn we op zoek gegaan naar een platform en een partij die daar ons bij kon helpen om te implementeren en toen zijn we uitgekomen bij Mendix en Appronto. Appronto voldeed aan alle eisen die wij stelden."

Autohopper

"We hebben bewust voor Mendix gekozen, omdat het een heel schaalbaar programma is. Wij vinden het erg prettig dat er snel ontwikkeld kan worden en dat het heel erg connectable is met andere systemen."

Aurum Brothers

"Op het moment dat het niet standaard in een ERP-systeem te bouwen is of als je integratie wilt gaan doen met meerdere systemen, dan kan Appronto daar zeker een goede rol in vervullen. Zeker ook, omdat ze van die onderliggende systemen heel veel kennis hebben."

Met wie we graag samenwerken

Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Kopje koffie?

We vertellen graag over wat we allemaal voor onze klanten gedaan hebben en wat we voor jullie organisatie kunnen betekenen.

Maak vandaag nog een afspraak!