Hoe kunnen
we je
helpen?

Simpel maken: dat is gratis kennis op doen

Wanneer je aan het oriënteren bent op het gebied van low code software development dan word je zowel overspoeld met informatie als ontstaan er vaak veel vragen. Hoe werkt het nu precies? Welke keuzes zijn er? Wat kan er wel en wat kan er niet? En hoe kan Appronto mij helpen? We hebben diverse informatie voor jou op een rij gezet. Daarnaast delen we tips, stappenplannen en informatie die de moeite waard zijn om te lezen.

Het allerleukste vinden we natuurlijk als we elkaar persoonlijk ontmoeten. Praten we je meteen even bij over de nieuwste ontwikkelingen!

Maak vandaag nog een afspraak
Testimonials
Secrid

"We zijn op dit moment bezig met ons grootste ICT-project ooit. Daarvoor gebruiken we Mendix voor de applicatie en Dell Boomi voor de integratie."

Testimonials
Collin Crowdfund

"Ik heb zelf in die tijd wel eens genoemd dat we in een periode van een half jaar een hele bank hebben gebouwd. Het is belangrijk om dat te doen met techniek die daar ook geschikt voor is en dat is met Mendix het geval."

Testimonials
Tony’s Chocolonely

"Het probleem wat wij hadden met onze bestaande oplossingen is dat het gebaseerd was op oude technologie en ook niet schaalbaar was. We waren niet in staat om heel snel nieuwe systemen aan te haken en met nieuwe klanten en leveranciers te communiceren."

Nieuws
De allereerste UX MVP werkt bij Appronto!

Twee keer per jaar selecteert Mendix nieuwe Most Valued Persons (MVP’s) om de beste en meest loyale ontwikkelaars te erkennen...

Nieuws
Ontmoet onze nieuwste scherpslijper van kwaliteit: Ronald

Mijn naam is Ronald, 60 jaar, getrouwd met Monique en ik woon in Hooglanderveen (omgeving Amersfoort). Ik heb twee dochters...

Nieuws
Appronto gooit hoge ogen op hét Low-code No-code congres

  Afgelopen woensdag 6 november waren wij met Appronto aanwezig op hét Low-code No-code congres. Dit event werd voor de...

“Wat ik in algemene zin graag over Appronto zou willen zeggen is dat zij naast hun werk goed doen ons ook regelmatig adviseren hoe wij het als organisatie weer beter kunnen doen. Appronto is bijvoorbeeld ook gekomen met dat wij testautomatisering breder zouden kunnen inzetten dus hebben wij ook geschakeld met een partner van hun en dat werkt echt hartstikke goed, ze denken echt met je mee.”

Arthur van de Woestijne
Manager ICT bij NHG