Hoe kunnen
we je
helpen?

Simpel maken: dat is gratis kennis op doen

Wanneer je aan het oriënteren bent op het gebied van low code software development dan word je zowel overspoeld met informatie als ontstaan er vaak veel vragen. Hoe werkt het nu precies? Welke keuzes zijn er? Wat kan er wel en wat kan er niet? En hoe kan Appronto mij helpen? We hebben diverse informatie voor jou op een rij gezet. Daarnaast delen we tips, stappenplannen en informatie die de moeite waard zijn om te lezen.

Testimonials
Secrid

"We zijn op dit moment bezig met ons grootste ICT-project ooit. Daarvoor gebruiken we Mendix voor de applicatie en Dell Boomi voor de integratie."

Testimonials
Collin Crowdfund

"Ik heb zelf in die tijd wel eens genoemd dat we in een periode van een half jaar een hele bank hebben gebouwd. Het is belangrijk om dat te doen met techniek die daar ook geschikt voor is en dat is met Mendix het geval."

Testimonials
Tony’s Chocolonely

"Het probleem wat wij hadden met onze bestaande oplossingen is dat het gebaseerd was op oude technologie en ook niet schaalbaar was. We waren niet in staat om heel snel nieuwe systemen aan te haken en met nieuwe klanten en leveranciers te communiceren."

Appronto Team

Vervang je Legacy

Legacy software belemmert vaak om nieuwe processen, diensten & producten te leveren en remt digitale transformatie. De BKD liep tegen de grens van hun software aan en waren klaar om de volgende stap te zetten. Samen bepaalden we welke software ze moesten én konden vervangen. Benieuwd hoe de bloembollenkeuringsdienst dit deed?

Schrijf je in voor onze gratis online webinar!
Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Het allerleukste vinden we het om elkaar persoonlijk te ontmoeten

Praten we je meteen even bij over de nieuwste ontwikkelingen!

Maak vandaag nog een afspraak
Nieuws
Dazure stroomlijnt en versimpelt financiele dienstverlening met livegang Pokket

Het opstellen van een goed doortimmerd hypotheekadvies is een complexe taak. Er zijn namelijk veel variabelen waar de adviseur en de koper rekening mee moeten houden. Met Pokket zijn Appronto en Dazure erin geslaagd om een gave applicatie te maken die het complexe simpel maakt en adviseurs in staat stelt om beter en sneller maatwerk te leveren....

Nieuws
KLEA stuwt digitalisering in de juridische wereld

Er is binnen de juridische branche behoefte aan en een drive voor digitale oplossingen die mensen, documenten en workflows verbinden om zo alvast de meer administratieve dan juridische procedures en besluitvormingsprocessen te stroomlijnen. Het door Legal Studio en Appronto ontwikkelde KLEA is een platform dat precies dit doet voor het basisbeheer van juridische entiteiten in meer dan 80 landen wereldwijd....

Nieuws
Mendix wederom Leader in Magic Quadrant voor MXDP’s van Gartner

Gartner evalueerden 16 leveranciers van multiexperience-platforms, het rapport geeft inzicht in de sterke en minder sterke punten van alle leveranciers op dit gebied. Diverse veranderingen hebben geresulteerd in verschuivingen in de kwadrantpositie voor een aantal van de leveranciers die ook in de eerste editie van dit Magic Quadrant zijn verschenen. Mendix is daarentegen wederom tot leader verkozen door Gartner....

“Wat ik in algemene zin graag over Appronto zou willen zeggen is dat zij naast hun werk goed doen ons ook regelmatig adviseren hoe wij het als organisatie weer beter kunnen doen. Appronto is bijvoorbeeld ook gekomen met dat wij testautomatisering breder zouden kunnen inzetten dus hebben wij ook geschakeld met een partner van hun en dat werkt echt hartstikke goed, ze denken echt met je mee.”

Arthur van de Woestijne
Manager ICT bij NHG