Impact digitalisering op de
groei van je organisatie

Contact us

“Software mag nooit je plafond zijn, het moet juist je springplank zijn!”

In 2018 waren er voor het eerst meer dan 10 duizend snelgroeiende bedrijven in Nederland. Dit is een stijging van 20 procent ten opzichte van 2017. Maar wat gebeurt er met je bedrijf als je heel snel groeit? Wat zijn de valkuilen? En hoe zorg je ervoor dat systemen en processen goed ingericht zijn om deze snelle groei aan te kunnen?

Bovenstaande geldt ook voor Secrid, een Nederlands portemonnee-ontwerp-bedrijf. Hun wallets liggen wereldwijd in 7.500 winkels en dagelijks (!) komen daar vier nieuwe verkooppunten bij. Benieuwd hoe Secrid ervoor zorgt om de groei van haar organisatie te vangen in nieuwe flexibele processen die meegaan met nieuwe wensen en tevens schaalbaar zijn? Dan nodigen we je graag uit bij Secrid te Den Haag voor ons seminar op donderdag 21 November.

Digitaliseren is geen keuze

Je moet vandaag al investeren in de systemen die je morgen gaat gebruiken zodat je IT landschap in staat is om mee te groeien met de organisatie. Die systemen zijn misschien niet de core van je business, maar ze vormen wel het fundament voor het robuuste beheer van je bedrijf. Vooral snelgroeiende organisaties hebben vaak hele specifieke producten en processen wat niet te vatten valt in een standaard softwareproduct. Daarnaast zien wij een veelvoorkomende valkuil bij veel snelgroeiende bedrijven dat zij voor allerlei activiteiten een tool hebben, maar dat al die tools niet met elkaar zijn gekoppeld. Het is veel waardevoller om de bedrijfsprocessen zo veel mogelijk te digitaliseren, automatiseren en naadloos te integreren.

Ontdek ervaringen uit de praktijk

Je wilt voldoen aan de vraag van de business en snel applicaties kunnen ontwikkelen, maar daar is de huidige architectuur te rigide voor. Door nu de stap naar een toekomstbestendig IT-systeem te zetten, kun je mee met de digitale transformatie die in volle gang is. Appronto heeft veel ervaring met het digitaliseren van allerlei processen.

SecridZo hebben we bij Secrid hun gehele productieproces geautomatiseerd. Door de enorme groei en een relatief complex product werd het steeds complexer het productieproces in goede banen te leiden. Samen hebben we een Supplier Portal gebouwd. Dit portaal is hét platform welke Secrid en haar leveranciers helpt beter samen te werken door transparantie in voorraad en planning. Door continue inzicht, informatie en kennis te delen ontstaat 1 lijn, 1 keten van waarheid.

Een waardevol onderdeel van dit project was de NetSuite-integratie. We hebben dit SaaS ERP systeem volledig geïntegreerd met alle onderdelen van de waardeketen: van webshop, naar payment, productie, warehousing, logistics, etc etc… Inmiddels verwerken we per dag ongeveer tussen de driehonderd- en vierhonderdduizend berichten met dit platform zodat iedereen altijd de juiste inzichten heeft.

Tijdens het seminar bespreekt Secrid welke procesuitdagingen zij als gevolg van hun snelle groei ervaren en hoe ze deze aanpakken. Tevens komen de mogelijkheden van het werken met flexibele platformen zoals Mendix en Dell Boomi aan bod. Daarnaast krijg je tijdens een rondleiding de mogelijkheid zelf de software in de praktijk te ervaren en te zien hoe Secrid op een slimmere manier data synchroniseert, doorlopend inzicht in de status van de productie heeft en hoe het platform help beter samen te werken met leveranciers door transparantie in voorraad en planning.

Inschrijfformulier

Hulp nodig om je IT-landschap klaar te maken voor de toekomst?

Schrijf je dan geheel vrijblijvend in voor het seminar via het inschrijfformulier. Nu alvast meer weten over onze software? Neem dan contact op met één van onze specialisten via +31 85 800 0045 of sales@appronto.nl. Graag tot ziens in Den Haag!

Datum: Donderdag 21 November
Tijd: 13:00 – 16:45
Locatie: Saturnusstraat 81, 2516 AG Den Haag

https://www.youtube.com/watch?v=z8VKjY7li0o&t=12s

Wij ontwikkelen unieke intelligente softwareoplossingen die hét verschil maken en je bedrijf laten excelleren in de markt m.b.v. Mendix & Dell Boomi platform.