Oplossingen binnen de diensten-sector

Neem contact op

Pijnpunten en oplossingen

Veel organisaties hebben hun diensten in de loop der jaren zien groeien en veranderen vanuit specifieke klantvragen. Vervolgens zijn hier processen op ingeregeld en (deel)systemen geïmplementeerd. Het resultaat is veelal een ERP- en/of CRM- systeem, met daaromheen een lappendeken met specifieke lijsten, meerdere overdrachtsmomenten, Excel-sheets en nog meer soortgelijke toepassingen. Dit levert veel extra werk op en vergroot de kans op fouten. Om mee te kunnen gaan met nieuwe spelers, is het zaak om het rijkgeschakeerde scala aan processen en systemen te stroomlijnen.

Technologische innovatie is zonder twijfel één van de belangrijkste krachten binnen de dienstensector. Innovatie biedt kansen en risico’s, een gegeven dat zowel geldt voor gevestigde als nieuwe marktpartijen en invloed heeft op de dienstensector als geheel.

Onze diensten oplossingen

Casemanagement en workflow

Case management en workflow

Casemanagement is dé manier om operationele processen gestructureerd en toch flexibel te laten verlopen. Met casemanagement ben je in staat om processen efficiënter in te richten en gelijktijdig een hoger serviceniveau aan je klanten te bieden.

Inspecties en keuringen

Mobiele (veld)apps

Veel diensten worden uitgevoerd door servicemedewerkers die ‘op locatie’ zijn. Ze werken vaak nog met aantekeningen op papier en in Excel-sheets. Door deze processen te digitaliseren en alle input centraal te verzamelen, neemt de kans op fouten af en ontstaat er inzicht en transparantie in de keten. Werken jullie al digitaal?

Klantportaal

Klantportaal

Een klantportaal is dé manier om meer service te bieden aan je klanten. Hiermee richt je jouw sales- en serviceprocessen een stuk efficiënter in. Het werd van oudsher voornamelijk als selfservice tool gebruikt, maar is tegenwoordig veel meer dan alleen dat.

Trends

Digitalisering is een ontwikkeling die ook de dienstensector zeker niet onberoerd laat. De klant staat voortaan centraal en processen moeten makkelijker, sneller en efficiënter. Nieuwe technologieën, IT-diensten in de cloud en slimme systemen die gebruik maken van kunstmatige intelligentie zijn slechts enkele van deze nieuwe ontwikkelingen.

Klanten

Met behulp van Mendix en Boomi heeft Appronto al vele oplossingen gebouwd voor bedrijven die actief zijn in de financiële dienstverlening. We tonen enkele voorbeelden.