Bouw eigen kennis en kunde op

Neem contact op

Boomi training

Niet alleen integreren we succesvol je software middels Boomi, wij leiden ook jullie eigen IT team op zodat zij zelf razendsnel integraties kunnen bouwen en hun weg weten te vinden in Boomi! Verbind bestaande systemen maar focus ook op het moderniseren van de technologische infrastructuur en elimineer oudere technologieën.

Realtime integratie en verwerking van grote aantallen transacties is een must-have. Actuele voorraad-, order- en productinformatie is noodzakelijk voor het goed functioneren van bedrijfsprocessen. Maar ook klantspecifieke informatie moet altijd up-to-date en correct beschikbaar zijn voor alle afdelingen binnen je organisatie.

Bovenstaande doen wij niet middels de traditionele klassikale cursus maar wij gaan hands-on met jullie eigen team aan de slag en delen onze kennis aanvullend op de bestaande Boomi trainingen om te komen tot een snellere en efficiëntere opleiding.

We voorzien je medewerkers van de juiste en up to date kennis van het Boomi platform. Uiteraard stemmen we onze begeleiding af op jullie specifieke organisatie doelstellingen en software systemen. We delen niet alleen specifieke platform kennis, maar ook aanverwante kennisgebieden op het gebied van Master Data-, EDI, API Management, architectuur en infrastructuur zijn hier onderdeel van.

Waarom leiden wij op

Wij zien dat organisaties vaak zelf beschikken over een IT afdeling met zeer capabele developers, echter ontbreekt vaak de kennis op het gebied van low code en specifiek over Boomi. Het opleiden van eigen mensen is dan van essentieel belang voor het slagen van het project.

“In de steeds verder digitaliserende wereld is het enorm van belang om eigen kennis en kunde op te bouwen zodat je als organisatie slagvaardig kunt zijn. We zien dan ook dat veel klanten er voor kiezen om een eigen Innovation Factory op te zetten met eigen Mendix en/of Boomi ontwikkelaars. Wij begeleiden dit proces waarbij we niet alleen ondersteunen op het vlak van techniek, maar ook de processen en mensen. Opleiden is hier een belangrijk onderdeel van.”

Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Opzet van de training

Met onze training ga je echt een stap verder dan de standaard Boomi training gericht op best practices en aangepast op jouw specifieke bedrijfssituatie. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Deel 1: Inleiding, standaarden, best practices
  • Deel 2: Documentcontrole, foutafhandeling
  • Deel 3: Integratiestijlen
  • Deel 4: Geavanceerde mapping
  • Deel 5: API’s
  • Deel 6: Integratiepatronen
Sjaak Overgaauw
CTO Appronto

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het volgen van een training en hoe we dit voor jouw onderneming kunnen inzetten?

Laat dan je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak vandaag nog een afspraak