Software
integraties
simpel maken

Neem contact op

Hier zijn we echt goed in

Appronto richt zich op de integratie van on-premise, cloud- en hybride omgevingen met behulp van het low-code platform Boomi. Hiermee kunnen wij razendsnel implementeren, veel sneller dan met welk ander platform dan ook. Dat zit hem in de gebruiksvriendelijke user interface, het gebruiksgemak en de vele opties die het platform biedt.

Het is belangrijk om je IT-landschap te (blijven) moderniseren. Digitale transformatie is essentieel om concurrerend te blijven. Wij hebben veel ervaring in het vervangen van legacy systemen waardoor organisaties verder kunnen innoveren en vernieuwen. Vaak betreffen dit grote en complexe trajecten waar externe expertise noodzakelijk is. Wij helpen jullie systemen slimmer te integreren waardoor het geheel simpeler en schaalbaarder wordt en dus klaar is voor de toekomst.

Integratie is echt onze core business! Wij kunnen eigenlijk alle soorten sofwaresystemen met elkaar verbinden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar er zijn meerdere toepassingen die onze bijzondere aandacht hebben. Een groot deel van ons portfolio is hiermee gevuld en we hebben dan ook een flinke expertise op dit gebied opgebouwd door te doen waar we echt goed in zijn!

Realtime cloud- en on-premise integratie

Smelt de wirwar aan losse applicaties samen tot soepele, uniforme bedrijfsprocessen.

NetSuite & Boomi

Integratie van Netsuite met Boomi is onze specialisatie. Wij hebben speciaal een eigen plug-in ontwikkeld voor Netsuite en Boomi.

Master Data Management

Verbeter de kwaliteit van jullie stamdata en verhoog de effectiviteit van je organisatie.

EDI Management

Effectieve integratie met je business-netwerk – leveranciers, distributeurs, afnemers – op basis van zowel traditionele EDI als nieuwere webservice protocollen

API Management

Ontwerp, beveilig en schaal API’s voor connectiviteit over de gehele organisatie.

Infrastructuur

Managed infrastructuur oplossingen voor Boomi.

Opleiding & Training

Niet alleen integreren we succesvol je software, wij leiden ook jullie eigen IT team op zodat zij zelf razendsnel integraties kunnen bouwen en hun weg weten te vinden in Boomi!

Zien is geloven, plan nu een gratis demo afspraak

Onze experts laten je graag kennismaken met de voordelen van Boomi. Hiervoor plannen we graag een afspraak met je. We beantwoorden graag al je vragen!

Plan nu een demo afspraak

Onze Boomi expertise

“Wij hebben gekozen voor het integratieplatform Boomi. Boomi biedt als nagenoeg enige platform op alle onderdelen low-code oplossingen: API Management, Workflow automatisering, App development, Master Data Management, EDI en traditionele integratie functionaliteit. Boomi heeft 1 uniforme gebruikersinterface. Boomi is heel krachtig qua functionaliteit en toch simpel qua gebruik. Boomi is laagdrempelig en snel aan te leren. Met Boomi kun je dus heel snel krachtige oplossingen bouwen. Kortom, Boomi biedt de functionaliteit en flexibiliteit die je als bedrijf nodig hebt om de IT-machine te laten draaien. Alleen zo kun je als bedrijf snel schakelen. Want daar gaat het uiteindelijk om: je wilt als bedrijf vooruit!

Lees meer

Nummer 1 in de internationale
Boomi Community

Sjaak Overgaauw
CTO Appronto

Over Boomi

Boomi is een onafhankelijke business unit van Dell. Het intelligente, flexibele, schaalbare platform van Boomi versnelt je bedrijfsresultaten door jullie gegevens, systemen, applicaties, processen en mensen te koppelen. Boomi maakt gebruik van de kracht van de cloud om alles binnen en buiten een bedrijf te verenigen en biedt meer dan 8.200 organisaties de flexibiliteit om toekomstbestendig te zijn.

Meer over Boomi

“De bestaande manier van integreren (veelal FTP gebaseerd en batchgewijs) beperkt ons in de manier waarop wij met systemen onderling kunnen communiceren. Tijd dus te moderniseren en Boomi in combinatie met Appronto is als de ideale oplossing uit de selectie gekomen.”

Rick van Doorn
IT Manager bij Tony's Chocolonely

Voordelen van Boomi

Klanten die beginnen met IT-transformatie met behulp van Boomi als hun iPaaS-laag, kunnen de productiviteit van het personeel verbeteren, op infrastructuurkosten besparen en de onderhouds- en licentiekosten in verband met oudere software vermijden.

Alles weten over Boomi en integreren van software?

Wanneer je aan het oriënteren bent op het gebied van low code software development dan word je zowel overspoeld met informatie als ontstaan er vaak veel vragen. Hoe werkt het nu precies? Welke keuzes zijn er? Wat kan er wel en wat kan er niet? En hoe kan Appronto mij helpen? We hebben diverse informatie voor jou op een rij gezet. Daarnaast delen we tips, stappenplannen en informatie die de moeite waard zijn om te lezen.

Doe gratis kennis op
Nieuws
Appronto sleept ISO-certificeringen in de wacht

Sinds kort mag Appronto zich ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd noemen, een traject dat we samen met Molenaar & Plasman bij de horens hebben gepakt. De certificeringen vormen een bewijs dat Appronto op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteitscontrole de zaken goed op orde heeft. We spraken met Appronto-CFO Ronald Beer en M&P-consultant Stefan van Nifterick over het traject en de voordelen die de ISO-certificeringen opleveren....

Blog
Appronto door Siemens benoemd tot eerste Mendix Smart Expert Partner van Europa

Wij zijn door Siemens Digital Industries Software officieel gecertificeerd als Smart Expert Partner in Mendix low-code en zijn hiermee de eerste Mendix-partner in Europa die deze certificering behaalt!...

Testimonials
Secrid

"We zijn op dit moment bezig met ons grootste ICT-project ooit. Daarvoor gebruiken we Mendix voor de applicatie en Dell Boomi voor de integratie."