Digitaliseer
en verbeter
je processen

Neem contact op

Digitaliseren processen

Omdat je de digitale mogelijkheden goed wilt benutten, is het belangrijk om eerst goed in kaart te brengen wat je precies wilt bereiken. Hoe verloopt het proces? En wat moet het uiteindelijk opleveren? In plaats van direct het proces in de huidige vorm te digitaliseren, moet je je eerst afvragen of deze stappen ook efficiënter en effectiever kunnen. Zeker met moderne technologiën is het mogelijk om stappen te automatiseren of soms zelf helemaal te elimineren. Tijd dus om eens kritisch naar de processen te kijken!

Welke processen willen jullie digitaliseren?

Volgens een recent onderzoek willen steeds meer bedrijven hun bedrijfsprocessen digitaliseren, ondanks uitdagingen als privacy, veiligheid en cybercrime. Op de vraag welke processen bedrijven nog zouden willen digitaliseren, is het meest gegeven antwoord de (kwaliteit) van de productie.

Digitalisering productieproces van Secrid

Appronto heeft veel ervaring met digitaliseren van allerlei processen. Zo hebben we bij Secrid hun gehele productieproces geautomatiseerd, door de enorme groei en een relatief complex product werd het steeds complexer het productieproces in goede banen te leiden. Samen hebben we een Supplier Portal gebouwd. Dit portaal is hét platform welke Secrid en haar leveranciers helpt beter samen te werken door transparantie in voorraad en planning. Door continue inzicht, informatie en kennis te delen ontstaat 1 lijn, 1 keten van waarheid.

Bekijk de klantcase van Secrid

Om de complete keten efficiënter, sneller en goedkoper te laten samenwerken, bouwde Appronto een compleet nieuw supplier portal met low-code technologie van Mendix en integreerde het de systemen met Boomi. Benieuwd hoe Appronto hierbij te werk is gegaan?

Lees alles over dit innovatieve project