Business
Applicaties
simpel maken

Neem contact op

Hier zijn we echt goed in

Appronto richt zich op de realisatie en beheer van business applicaties met behulp van het Mendix platform. Hiermee kunnen wij snel en eenvoudig web en mobiele business apps ontwikkelen, integreren en onderhouden zodat kosten en risico’s beperkt worden en ROI in dagen of weken wordt behaald in plaats van maanden. Je kunt echter eigenlijk alle soorten business applicaties bouwen die je maar wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar er zijn meerdere toepassingen die onze bijzondere aandacht hebben. Een groot deel van ons portfolio is hiermee gevuld en we hebben dan ook een flinke expertise op dit gebied opgebouwd door te doen waar we echt goed in zijn!

Van bèta-omgeving, naar lancering, naar professionalisering, Appronto is de juiste partner in alle levensfases. We werken regelmatig met snelgroeiende bedrijven en weten wat dat betekent voor het IT landschap.

Legacy vernieuwing

Het moderniseren van je verouderde ERP omgeving is een delicaat proces en draait om het begrip van processen, ontmanteling van oude systemen en een naadloze overgang naar een toekomstbestendige omgeving, wij zijn experts op dat gebied.

Mendix on top of SAP

Wij zijn de SAP-partner om je te ondersteunen bij de realisatie van flexibele, betrouwbare en snelle op maat gemaakte Mendix applicaties welke naadloos samenwerken met je SAP omgeving.

Digitale innovatie

Tegenwoordig vormt digitale innovatie de kern van elke organisatie. Je moet digitaliseren om dingen beter, sneller en goedkoper te doen. Maar ook nieuwe manieren vinden om gebruikers te betrekken en nieuwe producten en diensten op de markt te brengen.

Digitaliseren processen

Veel organisaties zijn continu bezig om hun processen te verbeteren. Bv om flexibeler in te spelen op klantbehoeften of om kosten te besparen. Deze verbeteringen gaan hand in hand met digitalisering.

Mendix beheer

Benut de potentie van je Mendix applicaties door Mendix Beheer Services van Appronto.

Mendix expert review

Hoe goed is de kwaliteit en veiligheid van je bestaande Mendix-app? En hoe effectief en efficiënt is je Mendix ontwikkelproces? Identificeer verbeterpunten om je apps naar een hoger niveau te brengen.

Opleiding & Training

Niet alleen bouwen we succesvolle applicaties in Mendix, wij leiden ook je eigen IT team op zodat zij zelf alle kennis en capaciteit in huis hebben om snel effectieve applicaties te bouwen.

Bas van der Horst
Managing Director Appronto

Zien is geloven, plan nu een gratis demo afspraak

Onze experts laten je graag kennismaken met de voordelen van Mendix. Hiervoor plannen we graag een afspraak met je. We beantwoorden graag al je vragen!

Plan nu een demo afspraak

Mobiele applicaties

We gebruiken onze mobiele telefoons al lang niet meer alleen om te bellen en appen. De smartphone van nu geeft je ook toegang tot allerlei geavanceerde applicaties die het leven en werk leuker en makkelijker maken, maar voorheen alleen vanaf de computer toegankelijk waren. Dit betekent dat ook steeds meer applicaties uitgebreid moeten worden met een mobiele versie, waardoor ze ook op mobiele devices goed, makkelijk en naar volledig potentieel te gebruiken zijn. Wij ontwikkelen mobiele apps voor iOS en Android, geheel afgestemd op jouw bedrijfsproces en wensen.

In vrijwel iedere branche is het gebruik van een mobiele applicatie mogelijk. Zo hebben we inmiddels meerdere mobiele applicaties gebouwd, o.a.:

  • My VDLVoor Secrid, ontwerper en producent van innovatieve wallets een nieuwe mobiele supplier portal. De portal helpt Secrid om de processen met vijftig leveranciers te stroomlijnen en biedt transparantie in voorraad en planning.
  • Voor PSOhub, een mobiele applicatie die projectmanagement, slim contractmanagement, urenregistratie en kostenplanning in één overzichtelijk platform integreert in HubSpot.
  • Voor VDL Nedcar “My VDL”, een mobiel medewerkersportaal.
  • Voor Enexis diverse mobiele applicaties, waaronder een tijdregistratie app en een Health & Safety app.
  • Voor Friesland Campina een “Beterschapp”, een mobiele applicatie waarop medewerkers zich eenvoudig ziek en beter kunnen melden.

Ontwikkeling van native apps

Native mobile houdt in dat de applicatie direct op de smartphone draait, in plaats van in een browser. We realiseren native apps voor zowel Android als iOS. Native mobile staat garant voor snelheid, mooie animaties, een hoge mate van betrouwbaarheid, ondersteunt offline mogelijkheden en kan gebruikmaken van features zoals bijvoorbeeld de camera, GPS etc. Wist je daarnaast dat Mendix het enige low-code platform is waarmee je native apps kunt maken?!

Wil je meer informatie over de ontwikkeling van mobiele apps voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze Mendix expertise

“We zetten het Multi Experience Development Platform Mendix in zodat we software kunnen maken van hoge kwaliteit; sneller, beter en gebruiksvriendelijker dan via traditioneel ontwikkelen.We doen dit al jarenlang succesvol en onze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven. We zijn meerdere keren partner of the year geweest en de MVP’s (Most Valuable Professionals) binnen onze organisatie zijn nauw betrokken bij de ontwikkelingen en roadmap van Mendix. Daarnaast stijgt onze NPS (Net Promoter Score) elk jaar en is het bewijs van de toewijding van onze mensen aan het leveren van toegevoegde waarde aan onze klanten.”

Lees meer

Mendix MVP sinds 2017 en helpt onze klanten om te winnen in een software gedreven wereld!

Pim van der Noll
CTO Appronto

“Wat Mendix heel erg goed maakt is dat je er heel snel mee kunt ontwikkelen. Vergeleken met traditionele omgevingen, waarbij programmeurs bijvoorbeeld in Java programmeren, zijn we nu veel sneller in staat om daadwerkelijk software op te leveren.”

Arthur van de Woestijne
Manager ICT bij NHG

Over Mendix

Maak alles wat je maar kunt bedenken, van zakelijke apps die fabrieken helpen soepel te werken tot eenvoudige hulpmiddelen om je tijd te besparen. Mendix is het low code applicatieplatform voor iedereen en is ontworpen om de levering van zakelijke apps tijdens de volledige levenscyclus van applicatieontwikkeling te versnellen, van idee tot implementatie en operaties.

Meer over Mendix

Mendix modules – Til je app naar het volgende niveau

Appronto biedt verschillende modules aan die de werkzaamheden voor zowel ontwikkelaars als gebruikers veel eenvoudiger maakt. Naast deze modules heeft Appronto nog diverse kleinere modules. Zie het overzicht in de Mendix App Store voor alle beschikbare modules.

Document Generation for Mendix

Genereer en beheer snel en eenvoudig documenten op basis van Word templates welke naadloos integreren met Microsoft Word en je Mendix app.

Reporting for Mendix

Bouw snel en dynamisch rapportages & overzichten in je applicatie. Exporteer naar Excel & CSV.

Virus Scan for Mendix

Controleer alle binnenkomende bestanden op malware, phishing, spam en andere kwaadaardige content voordat je ze opslaat in de database.

Google Search for Mendix

Zorg ervoor dat gebruikers snel en makkelijk informatie in alle data en documenten vinden. Volledig geïndexeerd en zorg voor een snelle navigatie.

Alles weten over Mendix en het bouwen van Business Applicaties?

Wanneer je aan het oriënteren bent op het gebied van low code software development dan word je zowel overspoeld met informatie als ontstaan er vaak veel vragen. Hoe werkt het nu precies? Welke keuzes zijn er? Wat kan er wel en wat kan er niet? En hoe kan Appronto mij helpen? We hebben diverse informatie voor jou op een rij gezet. Daarnaast delen we tips, stappenplannen en informatie die de moeite waard zijn om te lezen.

Doe gratis kennis op
Nieuws
OnePLM sluit zich aan bij consortium van Appronto, Magnus Digital, Dimensys en cards PLM Solutions

Het Digitale Transformatie consortium Appronto, Magnus Digital, Dimensys en cards PLM Solutions investeert, samen met mede aandeelhouder Holland Capital, in OnePLM. De krachtenbundeling complementeert het product- en dienstenaanbod waardoor internationale klanten volledig kunnen worden bediend bij vraagstukken rondom Digitale Transformatie....

Blog
Met plezier terug op het oude nest

Na een avontuur elders, is Mendix Expert Patrick Verhoeven inmiddels weer terug op het oude nest. We spraken hem over zijn drijfveren en expertise en vroegen waarom hij heel bewust de keuze maakte om weer terug te keren bij Appronto....

Testimonials
Secrid

"We zijn op dit moment bezig met ons grootste ICT-project ooit. Daarvoor gebruiken we Mendix voor de applicatie en Boomi voor de integratie."